EBRE FUTBOL - · El partit
EBRE FUTBOL

Victòria amb doble valor de punts

-El Remolins Bítem segueix líder i li guanya el gol averatge a l'Ascó.

Tres punts importants hi havien en joc el passat diumenge sobre la gespa del Municipal de Bítem, s'enfrontaven entre sí el primer i el tercer classificat de la categoria. Remolins Bítem i Ascó, que disposaven tots dos de 38 punts es disputaven el primer lloc de la classificació de Primera Territorial i així van demostrar-ho sobre el terreny de joc.
Els de Miquel Cotaina, que durant els primers minuts van mostrar-se més sòlids i més precisos van disposar de les primeres ocasions de gol sobre la meta d'un eficaç Jonathan, que va saber resoldre bé la feina que va tenir durant els primers compassos de partit.
Però va ser passada la mitja hora quan en una de les poques errades defensives dels locals, Edu va avançar al conjunt visitant al marcador i feia justícia als mèrits realitzats per cadascún dels equips fins al moment.
El Remolins Bítem, que feina uns minuts que havia entrat de ple al partit havia disposat ja d'alguna clara ocasió per marcar, sobretot una de Jota on el davanter va errar a porta buida, una espina que el davanter va poder treure's només quatre minuts després del gol visitant, aconseguint posar de nou l'empat al marcador.
Aquest semblava ser el resultat amb que s'arribaria al descans però els locals encara en volien més i just abans d'encaminar els vestidors Marc Baiges, amb una genialitat individual va batre a Cabacés aprofitant la manca de contundència defensiva de l'Ascó i fent pujar el 2-1 al marcador amb el que s'arribava al descans.
Amb la mateixa intensitat va seguir la segona meitat, on el partit va agafar més alternatives degut al triomf momentani dels de Nacho Pérez, que van mostrar-se segurs en defensa i letals en les seves jugades d'atac, aconseguint ampliar el seu avantatge quan encara només s'havien jugat deu minuts del segon temps.
Marc Baiges va rematar al fons de la xarxa una precisa centrada de Sergio Ruíz i va fer pujar el 3-1 a l'electrònic de Bítem, que va oferir una bona entrada per al partit.
El resultat obligava a l'Ascó a avançar línies i així van fer-ho els de Cotaina, que en diverses ocasions no van mostrar-se encertats per batre Jonathan i poc a poc els minuts van anar passant sense premi per als asconencs. Un premi que sí van trobar els blanc-i-blaus, que a falta de quatre minuts per a la finalització del matx van sentenciar l'encontre amb un gol de Sergio Ruíz que tancava el marcador a favor del Remolins Bítem i que donava els tres punts i el gol averatge als del Baix Ebre després d'un partit on el triomf local va ser just però on l'Ascó va rebre un càstic massa dur amb la golejada vist els mèrits realitzats per tots dos equips durant els noranta minuts.

El Remolins Bítem segueix encapçalant la Priemera Territorial (Foto: Ebresportiu)

El Campredó derrota al Tivissa i es tercer

-Els d'Edu Fuster van imposar-se per 3-2

Fins a la tercera plaça ha arribat el Campredó després d'aconseguir una important victòria davant el Tivissa. Els de Josep Saladie, que van avançar-se al marcador mitjançant Pepone als vint minuts de la primera meitat van demanar un possible penal no xiulat per Rumbau Bonet, a més, la indignació dels de la Ribera no va acabar aquí, i es que els mateixos van demanar un possible fora de joc en la jugada de l'empat campredonenc, que va arribar a deu minuts del descans.
Els de Bordera, que a la finalització del matx no van ocultar el seu malestar envers a l'arbitratge rebut van marxar al descans amb l'empat a un gol, que fins al moment reflectia la igualtat vista sobre el terreny de joc entre tots dos equips. Va ser al segon temps quan les nombroses baixes que va presentar el Tivissa van sorgir el seu efecte negatiu en forma de baixada física i això va aprofitar-ho l'equip d'Edu Fuster, que en pocs minuts va aconseguir avançar-se per primer cop al marcador i situar-se amb el 3-1 que els donava el momentani triomf. Amb el resultat favorable al conjunt local, els visitants van buscar amb més insistència la meta rival, trobant-se amb el seu premi al tram final del partit, quan Bordera va anotar el definitiu 3-2.

Imatge del partit entre el Campredó i el Tivissa (Foto: Ebresportiu)